Profil

Hos Dialux tilbyder vi montering og behandling af stengulve, både til private kunder og virksomheder. Vi mestrer vores fag og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Naturstenene kommer primært fra Italien og er det mest eksklusive og holdbare materiale, men det kræver den rette behandling.

Når du investerer i et naturstengulv fra Dialux, får du et unikt gulv, der holder i mange år, og med de rette behandlinger vil stengulvet fremstå smukt. Både nye og ældre stengulve bør slibes, poleres og behandles korrekt af professionelle. 

Vi tilbyder bl.a.

  • Kyndig rådgivning
  • Montering af stengulve
  • Planslibning og færdiggørelse af nylagte stengulve
  • Planslibning og renovering af eksisterende gulve
  • Renovering af facader, vindueskarme, bordplader mv.

Vi fungerer altid som rådgivere og bruger udelukkende produkter fra Moeller Stone Care, der forhandler plejeprodukter til stenoverflader. Du kan læse mere omkring virksomheden og de forskellige plejeprodukter her.           

Ring til os på telefon 97 91 25 30 for at høre mere om mulighederne. 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.