Terrazzo

Privat

 

Kontakt os i dag

Terrazzo – spændende og slidstærkt valg af gulvbelægning

Stræber du efter at give rummene i din bolig et klassisk og spændene udtryk, kan terrazzogulvet være den optimale løsning for dig. Terrazzo er både slidstærkt og kompakt – og får du Dialux til at støbe eller behandle dit terrazzogulv, kan du forvente et flot resultat, der falder i stil med din bolig. Traditionelt anvendes terrazzo i ældre badeværelser og trappeopgange, men terrazzo kan benyttes i flere sammenhænge end det.

Støbning efter dine ønsker og behov

Hos Dialux er vi i stand til at støbe terrazzo i mange forskellige mønstre og farver. Derfor kan vi kreere enestående løsninger med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Har du ikke selv en idé om hvilke mønstre og farver, dit terrazzogulv bør have, er vores medarbejdere altid åbne for at tilbyde dig den rigtige rådgivning og vejledning. Vi har kompetencerne og erfaringen, der skal til for at sikre den bedste løsning for din dig og din bolig.

Ring i dag

Søger du hjælp til støbning eller behandling af dit terrazzogulv? I så fald er vi specialister på området. Du bør derfor kontakte os i dag på 97 91 25 30, hvis du ønsker en kvalitetsbevidst samarbejdspartner. Vi har base i Herning og Thisted men kan hjælpe dig med dit projekt i hele landet.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.