Tegl

Privat

 

Kontakt os i dag

Teglfliser – stilren og holdbar belægning

Belægning i tegl er et naturligt, stilrent og holdbart valg, der giver dit gulv en klassisk overfalde. Fliserne er meget slidstærke, og de er med til at skabe ro og rummelighed. Derfor er teglfliser ofte et populært valg for mange danskere. Teglfliser egner i mange forskellige sammenhænge i din bolig – eksempelvis i entreen, køkkenet, badeværelset m.m.

Vi sikrer en professionel behandling af dine teglfliser

Leder du efter professionel hjælp til behandlingen af dine teglfliser? Så er vi hos Dialux de rigtige at kontakte! Med plejeprodukter af høj kvalitet fra Moeller Stone Care har vi stor succes med at sikre den bedste behandling af teglfliser. Derfor er vi en sikker samarbejdspartner for dig, der ønsker en sikker, stilren og holdbar behandling af dine teglfliser. Vi klarer enhver arbejdsopgave hurtigt og effektivt og stræber altid efter udelukkende at levere perfekte resultater.

Giv os et kald

Vil du vide mere om, hvad vi kan hjælpe dig med, når det drejer sig om teglfliser? Så er du velkommen til at kontakte os i dag på tlf. 97 91 25 30. Vi ser frem til at høre nærmere fra dig. Vi er beliggende i Herning og Thisted men hjælper dig i hele landet. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit næste projekt.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.