Moeller Stonecare

Produkter

 

Kontakt os i dag

Plejeprodukter fra Moeller Stonecare

Hos Dialux bruger vi udelukkende produkter fra Moeller Stonecare, der producerer og leverer et varieret produktsortiment af kvalitetsrengøringsprodukter. Sortimentet består af cirka 60 produkter, som er specielt designet til forskellige typer af overflader.

Uanset om det er marmor, granit, kalksten, skifer, sandsten, keramik eller porcelænsfliser, findes der produkter, som er specielt udviklet til rengøring, beskyttelse og vedligeholdelse af det enkelte materiale, så de individuelle egenskaber bliver fremhævet. 

Alle produkter fra Moeller Stonecare er lavet på baggrund af forskning og forsøg, for at kunne fremstille de bedste produkter på markedet. Du kan læse mere omkring virksomheden her: www.moellerstonecare.eu

Vi har opdelt produkterne i de fire kategorier:

Analyse af overflader

Hvis du, lige som mange andre, er i tvivl om overfladens behandling, er der råd at hente. Vi hjælper dig gerne med at finde den bedste løsning. Du kan altid sende en e-mail med et billede af overfladen samt et par ord omkring problemstillingen. Herudfra vil vi på bedste vis analysere og give brugbare råd til overfladens behandling. Skriv til os på mail@dialuxgulve.dk.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.