Terrazzo

Erhverv

 

Kontakt os i dag

Gulvlægning med terrazzo

Terrazzo er et italiensk ord og en betegnelse for gulvlægninger med knuste marmorskærver. Terrazzo er et fleksibelt materiale som giver et væld af muligheder for at lade fantasien få frit spil. Med tiden er interessen for gulvlægning med terrazzo steget grundet dets lange og gode holdbarhed, slidstyrke og smukke, æstetiske look. Terrazzogulvet kan være en stilfuld løsning til indretningen i din virksomhed.

Vi klarer alt inden for terrazzogulve

Hos Dialux udfører vi håndværk af højeste kvalitet, når vi støber eller behandler dit terrazzogulv. Vi har sans for detaljer og design, og vores arbejde bærer præg af stor omhyggelighed. Inden for terrazzo har vi stor erfaring med alle former, farver og størrelser og er derfor i stand til at tilbyde dig professionel vejledning og rådgivning. Alle vores nye terrazzogulve tager udgangspunkt i dig og din virksomheds behov, og vi søger en tæt dialog til enhver kunde, så vi kan målrette vores hjælp præcis til dig. Vi kan altid give dig et uforpligtende tilbud på din arbejdsopgave.

Kontakt os i dag

Vi er eksperter på området, hvis du søger hjælp til støbning eller behandling af terrazzogulv – kontakt os derfor i dag på tlf. 97 91 25 30. Vi er beliggende i Herning og Thisted og stiller vores hjælp til rådighed uanset hvor i landet, du befinder dig.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.