Renovering

Erhverv

 

Kontakt os i dag

Gennemført renovering

I dag er der mange, der tilbyder renovering af stengulve og facader, men det kan være svært at skelne mellem de gode og dårlige udbydere. Der bliver ofte lovet et pænere resultat end de egentlig kan levere, og i stedet for en grundig renovering, får kunden tit en let renoveringsløsning, som ikke er fyldestgørende.

Når vi renoverer et gulv hos Dialux, gør vi det altid korrekt og helt i bund, så du får en gennemført renovering og et helt nyt stengulv.

 

Afrensning med kemi

En facade kan afrenses med en kemi, som trænger ind i stenen, hvorefter forureningen trækkes ud. Herefter er det muligt at spartle gamle sprækker og huller, hvorefter facaden kan slibes, så overfladen bliver ny og flot igen. For at forebygge ny forurening, foreslår vi at facaden bliver imprægneret, enten med et naturligt udseende eller et ”wetlook”.

Inden renoveringen vil vi besigtige opgaven og derudfra give et kvalificeret bud på opgaven. Kontakt os gerne idag på 97 91 25 30. Vi er beliggende i Herning og Thisted, men stiller vores hjælp til rådighed i hele landet.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.