Marmorsplit

Erhverv

 

Kontakt os i dag

Vi løser dit arbejdsprojekt

Hos Dialux råder vi over en stor ekspertise, når det kommer til renovering- og behandling af marmorsplitgulve. Vi lægger stor vægt på at fremstå som en professionel og engageret virksomhed, der effektivt løser både store- såvel som små opgaver. Når det kommer til renovering- og behandling af marmorsplitgulve, har du rig mulighed for at spare både penge og tid, når vi udfører dit arbejde til yderst fordelagtige priser.

Flot og stilfuldt look til marmorgulvet på din arbejdsplads

Vi skaber med sikkerhed et flot og stilfuldt look til marmorsplitgulvet på din arbejdsplads. Vi besidder en stor erfaring med renovering af denne type af gulve og har referencer fra både COOP, Meny, Rema 1000 og Lidl. Butikker bliver sjældent lukket ned på grund af renoveringen, da vi gerne sliber og behandler om natten uden for åbningstiden.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har brug for mere viden omkring, hvordan vi kan hjælpe dig med din arbejdsopgave, er du velkommen til at kontakte os i dag på tlf. 97 91 25 30. Vi er altid åbne for at give dig et uforpligtende tilbud på det projekt, du står med. Vi er beliggende i Herning og Thisted, men vi hjælper og servicerer dig i hele landet.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.