Renovering af facader

Erhverv

 

Kontakt os i dag

Søger du hjælp til professionel renovering af naturstensfacader?

Det danske vejr sætter sine spor. Har vind, regn og slud beskadiget jeres facade i natursten, er vi hos Dialux behjælpelige til at løse problemet. Der kan være mange årsager til, at facaden trænger til en kærlig hånd. Udover vejret kan opsætning af eksempelvis lamper og skilte også være skyld i, at sprækker og huller opstår.

Vi genskaber naturstensfacadens oprindelige udseende

Vi stiller hos Dialux med glæde vores ekspertise til rådighed, hvis din facade af den ene eller anden årsag ikke fremstår så smuk, som du ønsker. Vi har mange års erfaring med renovering af facader, og du kan af Dialux altid forvente veludført håndværk af høj kvalitet. Vi tilbyder mange forskellige muligheder inden for renovering og behandling af facader.

Den rette rådgivning

Hos Dialux A/S finder du en række dygtige, veluddannede medarbejdere med øje for den rette behandling. Inden renoveringen af facader besigtiger vi altid opgaven og giver i den forbindelse et kvalificeret bud. Vi rådgiver og vejleder dig i enhver henseende og lægger stor vægt på at levere et stykke arbejde, vi kan være stolte af.

Har du brug for mere viden?

Søger du en professionel samarbejdspartner til renovering af naturstensfacader, bør du kontakte os i dag på tlf. 97 91 25 30. Vi er beliggende i Herning og Thisted, men vores service er gældende i hele Danmark. Vi ser frem til at høre mere fra dig.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.