Beton

Erhverv

 

Kontakt os i dag

Betongulv – lang levetid og nem vedligeholdelse

Er betongulvet den rigtige løsning for dig og din virksomhed? Det kan det meget vel være, hvis du foretrækker så lidt vedligeholdelse som overhovedet muligt. Betongulve er meget nemme at vedligeholde og gøre rene, og der er ingen grund til at bruge barske kemikalier i forbindelse med rengøringen på betongulve.

Professionel polering og overfladebehandling af betongulve

Hos Dialux har vi mange års erfaring inden for betongulve, og det ser du tydeligt i kvaliteten på alt det arbejde, vi udfører. Vi tilbyder dig en professionel polering og overfladebehandling af betongulve, og vi er altid er i stand til at skabe flotte resultater, der med garanti vil glæde dig de næste mange år. Vi har løst mange forskellige opgaver og kan derfor effektivt og professionelt også hjælpe dig med dine problemer.

Ring os op i dag

Du er mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 97 91 25 30, hvis du er interesseret i vores hjælp. Sammen skaber vi den bedste løsning for din virksomhed. Vi er beliggende i Herning og Thisted, men du kan forvente at få vores hjælp uanset hvor i landet, du befinder dig. Vi glæder os til at hjælpe dig med behandlingen af betongulvet i din virksomhed!

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.