Travertin

 

Kontakt os i dag

En populær gulvbehandling

Travertin-fliser er med god grund en populær løsning. Sammen med marmor er flisen meget velegnet, hvis du søger et smukt og livligt rum.     

Hos Dialux A/S har vi mange års erfaring med montering og renovering af Travertin-gulve. Vi anbefaler flisen, der ligesom andre natursten har et unikt udseende – ikke to sten er ens pga. de små huller og ujævnheder i overfladen. Travertin er især populær både ude og inde.

Den rette rådgivning

Travertin-gulve findes i mange forskellige udgaver. Når du ønsker natursten, er det ikke kun farve og udseende, der er afgørende for det endelige resultat. Gulvet findes i forskellig kvalitet, og i den forbindelse tilbyder Dialux A/S den rette rådgivning.

Vi har monteret og renoveret Travertin-gulve i mange år. Vi har derfor erfaringen, når du skal finde netop det gulv, der indfrier dine forventninger. Der er overraskende mange overvejelser, der skal tages, og i den forbindelse står vi altid klar med vejledning ved:

  • Overfladetype
  • Porøsitet
  • Imprægnering
  • Rengøring
  • Vedligeholdelse

Natursten er et kompliceret produkt. Nogle sten har f.eks. samme navn, men kommer fra forskellige verdensdele og har derfor forskellige egenskaber. Står du over for det svære valg, ser vi frem til at høre fra dig. Vi rådgiver også gerne inden for marmorgulve.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag og få et indblik i, hvorfor vi bl.a. anbefaler Travertin-flisen. Vi vejleder jer til den rette løsning, uanset om I befinder jer i f.eks. Herning, Thisted eller København. Søger i en troværdig, professionel samarbejdspartner, kan vi kontaktes på tlf. 97 91 25 30.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.