Renovering af stengulve

 

Kontakt os i dag

Dialux A/S - Gennemført renovering og montering af stengulve

Er jeres stengulv begyndt at vise alderdomstegn og ønsker i et nyt, renoveret udseende? - Hos Dialux A/S har vi mange års erfaring med renovering, montering og imprægnering af stengulve, bl.a. marmorgulve, granitgulve, keramiske fliser og sandsten.

Når vi renoverer et gulv hos Dialux A/S, gør vi det altid korrekt og helt i bund. Med en gennemført renovering fremstår dit stengulv helt nyt – vi tilbyder udelukkende fyldestgørende løsninger.

 

Renovering eller udskiftning?

Det kan ofte være svært at vurdere, om stengulvet skal renoveres eller udskiftes. Er gulvet meget medtaget, kræver det en professionel montering, hvis du ønsker den rigtige løsning.

Hos Dialux A/S har vi mange års erfaring med vedligeholdelse af sten- og betongulve. Med den rette behandling sikrer vi, at en udskiftning ikke bliver nødvendig – det kan på sigt spare jer for mange penge. Det kan f.eks. dreje sig om en professionel imprægnering af gulvet. Viser det sig, at gulvet ikke kan reddes, er vi naturligvis behjælpelige med en omfattende montering i høj kvalitet.

 

Vi har udelukkende kvalitetsprodukter

Hos Dialux benytter vi udelukkende kvalitetsprodukter, som er specielt designet til forskellige typer af overflader. Det sikrer dig den bedste løsning, når du f.eks. ønsker imprægnering af dine gulve. Produkterne er alle udviklet af Moeller Stonecare, der producerer og leverer et varieret produktsortiment af kvalitetsrengøringsmidler. Du kan læse mere om produkter her.

 

Renovering af stengulve i hele Danmark

Hvad enten I søger en traditionel renovering, en montering eller har mere specifikke ønsker til jeres stengulv eller facade, er vores renoveringsservice gældende i hele Danmark. Har du brug for hjælp ser vi frem til at høre fra dig, når du f.eks. skal have imprægnering af gulvet.

Vi står altid parat med gode råd og vejledning, når jeres stengulv trænger til en kærlig hånd. Kontakt os i dag på tlf. 97 91 25 30. 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.