Dialux ®

 

Kontakt os i dag

Nye stengulve

Vælger du et nyt stengulv fra os, får du det bedste, der findes på markedet. Du skal vælge et stengulv fra Dialux, hvis du ønsker det mest eksklusive inden for gulvbelægning, som oven i købet holder i mange år. Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning til dig eller virksomheden.  

Korrekt slibning og efterbehandling

Natursten er det mest eksklusive og holdbare materiale til gulve og facader, og inspirationen kommer ofte fra syden. Når naturstengulve vælges i Danmark, undlades de to vigtigste faser ofte, nemlig slibning og efterbehandling. Hos Dialux sørger vi for at både slibning og efterbehandling udføres korrekt, så dit nye stengulv fremstår som ønsket.    

En anden afgørende detalje er selve monteringen af naturstenene. En håndværker vil ofte anbefale et naturstensgulv med fuge, hvilket på sigt kan give synlig slidtage på gulvet, da stenene fra lægningen har forskellig højde. Efter nogle år, vil sliddet muligvis give anledning til en overvejelse, om at få planslebet gulvet til et ensartet niveau. Vi anbefaler derfor vores kunder at investere i en gulvslibning, så overfladen bliver ensartet.
 

Vejledning omkring gulvpleje

Når du vælger en gulvslibning, får du naturligvis en vejledning om beskyttelse og pleje af gulvet, der er nem at vedligeholde.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.